persmoment 2022

Persmoment veldritteam Acrog-Tormans

Vorige week donderdag was er weer een uniek en historisch moment voor onze club ACROG-TORMANS (balenbc) met de huldiging van onze veldritkampioenen van de afgelopen kampioenschappen (belgisch- en wereld).

Samen het CX TEAM TORMANS werden er in totaal 8 kampioenen in de bloemetjes gezet, waaronder 2 wereldkampioenen en 6 Belgische kampioenen.

Zeker de wereldkampioenen ZOE BACKSTEDT en JORAN WYSEURE sprongen uiteraard in het oog. Wederom een echte mijlpaal voor onze club die ondertussen bijna 75 jaar bestaat en blijft scoren in het nationaal en internationaal jeugdsegment van het wielrennen in bijna alle disciplines.

Dit maakt onze club tot het meest succesvolle jeugdteam in gans de wereld en dit op eigen krachten met uitsluitend vrijwilligers die gans het team leiden!

Ook op de piste werden de afgelopen maanden mooie resultaten behaald.

Nu is het bijna de beurt aan onze wegploegen, die ondertussen niet hebben stilgezeten en klaar zijn voor een nieuw topseizoen. Noteer alvast dat wij in alle categorieën weer uitzonderlijke lichtingen hebben!! Hou ze in het oog, ze gaan wederom de wereld verbazen!

Don’t Stop Here

More To Explore

Extra teamwagen dankzij Toyota Cools

Dankzij Toyota Cools Mol/Balen beschikt Acrog-Tormans BC/CX over een extra teamwagen om onze renners te begeleiden in 2021! Thanks Toyota Cools! #toyotacools #acrog #tormans #wearebalenbc

Coronaproof verdeling kledijpakket 2021

Afgelopen zaterdag mochten al onze renners hun kledijpakket 2021in ontvangst nemen. Hiervoor werd een compleet draaiboek uitgeschreven dat door de nodige instanties werd goedgekeurd voor uitvoering, dit alles verliep vlekkeloos mede door de ideale locatie ons ter beschikking gesteld door sponsor Tormans. Aansluitend gingen we ook nog op pad voor een training coronaproof. Hieronder een kleine