persmoment 2022

Persmoment veldritteam Acrog-Tormans

Vorige week donderdag was er weer een uniek en historisch moment voor onze club ACROG-TORMANS (balenbc) met de huldiging van onze veldritkampioenen van de afgelopen kampioenschappen (belgisch- en wereld).

Samen het CX TEAM TORMANS werden er in totaal 8 kampioenen in de bloemetjes gezet, waaronder 2 wereldkampioenen en 6 Belgische kampioenen.

Zeker de wereldkampioenen ZOE BACKSTEDT en JORAN WYSEURE sprongen uiteraard in het oog. Wederom een echte mijlpaal voor onze club die ondertussen bijna 75 jaar bestaat en blijft scoren in het nationaal en internationaal jeugdsegment van het wielrennen in bijna alle disciplines.

Dit maakt onze club tot het meest succesvolle jeugdteam in gans de wereld en dit op eigen krachten met uitsluitend vrijwilligers die gans het team leiden!

Ook op de piste werden de afgelopen maanden mooie resultaten behaald.

Nu is het bijna de beurt aan onze wegploegen, die ondertussen niet hebben stilgezeten en klaar zijn voor een nieuw topseizoen. Noteer alvast dat wij in alle categorieën weer uitzonderlijke lichtingen hebben!! Hou ze in het oog, ze gaan wederom de wereld verbazen!

Don’t Stop Here

More To Explore

Acrog – Tormans ambitieus voor nieuw seizoen 2022.

Na een uitermate succesvol seizoen verzamelde de troepen van Voorzitter Jef Robert in thuishaven Balen. Onder leiding van een gemotiveerde en ervaren groep van begeleiders werd aan de nieuwelingen en junioren seizoen 2021-2022 voorgesteld. Bij Tormans-Acrog kijken ze nu al reikhalzend uit naar de stage in Spanje, de eerste wedstrijd én eerste podium.

Fotoreportage Tom Boonen door Wout Beel

Afgelopen week kon je via de introductie van enkele filmpjes kennismaken met onze nieuwe outfit voor het nieuwe seizoen, ondertussen waren ze ook al te spotten ergens ten velden. Hieronder vind je de link terug van de fotoreportage met Tom Boonen gemaakt door huisfotograaf van Soudal Quick-Step Wout Beel. Veel kijkplezier Fotoreportage New Kit 2023 Graag

Acrog Tormans Junioren Benicassim 2022

De U17 & U19 hebben er een geslaagde stage van gemaakt in het 🇪🇦 Benicassim! Bedankt aan alle medewerkers voor hun inzet voor het welslagen van deze stage! Ook een woord van dank voor het bezoek van onze sponsor Jan Tormans!