persmoment 2022

Persmoment veldritteam Acrog-Tormans

Vorige week donderdag was er weer een uniek en historisch moment voor onze club ACROG-TORMANS (balenbc) met de huldiging van onze veldritkampioenen van de afgelopen kampioenschappen (belgisch- en wereld).

Samen het CX TEAM TORMANS werden er in totaal 8 kampioenen in de bloemetjes gezet, waaronder 2 wereldkampioenen en 6 Belgische kampioenen.

Zeker de wereldkampioenen ZOE BACKSTEDT en JORAN WYSEURE sprongen uiteraard in het oog. Wederom een echte mijlpaal voor onze club die ondertussen bijna 75 jaar bestaat en blijft scoren in het nationaal en internationaal jeugdsegment van het wielrennen in bijna alle disciplines.

Dit maakt onze club tot het meest succesvolle jeugdteam in gans de wereld en dit op eigen krachten met uitsluitend vrijwilligers die gans het team leiden!

Ook op de piste werden de afgelopen maanden mooie resultaten behaald.

Nu is het bijna de beurt aan onze wegploegen, die ondertussen niet hebben stilgezeten en klaar zijn voor een nieuw topseizoen. Noteer alvast dat wij in alle categorieën weer uitzonderlijke lichtingen hebben!! Hou ze in het oog, ze gaan wederom de wereld verbazen!

Don’t Stop Here

More To Explore

Yoram Knaepen primus in MOL-SLUIS U17 foto’s Peter Willekens

Afgelopen zondag stond er in Mol-Sluis (een thuiswedstrijd voor ons team) de grote Prijs Wilfried Peeters op het programma, in de afwachtingswedstrijd voor U17 kwam een sterk blok Acrog-Tormans jongens aan de start, met 17 van de 103 starters waren The Young Wolves goed vertegenwoordigd. Onze wolven toonde zich zeer bedrijvig,  Yoram Knaepen spurtte naar de

Seppe Sprangers Belgisch Kampioen CX

In Lokeren op een loodzware omloop in het Park ter Beuken heeft Seppe Sprangers zich tot de nieuwe Belgische Kampioen cyclocross gekroond bij de 1ste jaar Nieuwelingen. Seppe pakte eerder dit cross seizoen ook al de provinciale titel Proficiat Seppe de kers op de taart voor een nu al geslaagde veld campagne! #acrogtormans #soudalquickstep #theyoungwolves #wearebalenbc

Foto’s CX Herenthout U19

Ook de Acrog-Tormans U19 crossers waren afgelopen weekend present en doken het veld in te Herenthout. Peter Willekens was ook hier present met de camera . Klik op onderstaande links: U19 Herenthout Foto’s Peter Willekens thanks!