persmoment 2022

Persmoment veldritteam Acrog-Tormans

Vorige week donderdag was er weer een uniek en historisch moment voor onze club ACROG-TORMANS (balenbc) met de huldiging van onze veldritkampioenen van de afgelopen kampioenschappen (belgisch- en wereld).

Samen het CX TEAM TORMANS werden er in totaal 8 kampioenen in de bloemetjes gezet, waaronder 2 wereldkampioenen en 6 Belgische kampioenen.

Zeker de wereldkampioenen ZOE BACKSTEDT en JORAN WYSEURE sprongen uiteraard in het oog. Wederom een echte mijlpaal voor onze club die ondertussen bijna 75 jaar bestaat en blijft scoren in het nationaal en internationaal jeugdsegment van het wielrennen in bijna alle disciplines.

Dit maakt onze club tot het meest succesvolle jeugdteam in gans de wereld en dit op eigen krachten met uitsluitend vrijwilligers die gans het team leiden!

Ook op de piste werden de afgelopen maanden mooie resultaten behaald.

Nu is het bijna de beurt aan onze wegploegen, die ondertussen niet hebben stilgezeten en klaar zijn voor een nieuw topseizoen. Noteer alvast dat wij in alle categorieën weer uitzonderlijke lichtingen hebben!! Hou ze in het oog, ze gaan wederom de wereld verbazen!

Deel dit artikel

Meer nieuws

Don’t Stop Here

More To Explore

Kampioen Stijn Siemons op bezoek bij sponsor Tormans

Vrijdag 09/04/21 bracht onze Belgische Kampioen Stijn Siemons een bezoek in de kantoren van sponsor Tormans. Stijn Siemons overhandigde aan Jan Tormans zijn prachtige kampioenen trui en kreeg op zijn beurt uit handen van Jan een gepersonaliseerde en blinkende nieuwe Ridley cadeau. Veel succes Stijn! #tormans #acrog #ridleybikes #wearebalenbc

Magnus Backstedt nieuwe ploegleider dames Acrog-Tormans BC/CX!

Met trots mogen we bekendmaken dat Magnus Backstedt de winnaar van Parijs-Roubaix 2004 & etappewinnaar in de Tour De France van 1998, ons team zal versterken als ploegleider voor onze dames categorie voor de weg. Met zijn ervaringen willen we in de komende jaren intensief werk maken om een mooi damesteam in verschillende categorieën op poten

BK G-Sporters in Mol

Onze G-sporters mochten zaterdag 18juni22 aantreden voor hun BK in Mol. Al onze renners hebben ondanks de zeer warme omstandigheden zeer mooie resultaten neergezet met als kers op de taart de Zilveren Medaille🥈van Marijn Giovanni! Top 👏👏👏 Proficiat aan alle deelnemers STERK 💪💪💪 Hieronder de link met foto’s BK MOL G-Sport Met dank aan Peter Willekens!