Zoe Backstedt Europees kampioen veldrijden Dames Junioren!

Met de wereldtitel op de weg en nu de Europese trui in het veld heeft Zoë Backstedt haar prijzenkast weer wat aangevuld vandaag. Als topfavoriete bij de dames junioren liet ze iedereen al ter plekke in de eerste ronde. Onder meer  Xaydee Van Sinaey haakte haar wagonnetje aan in een grotere groep voor de 3e plek. Halfweg koers had Zoe al een comfortabele voorsprong van meer dan 30 seconden. Ondertussen was Xaydee Van Sinaey wel wat teruggezakt en zou uiteindelijk knap 4e eindigen in haar eerste EK TOP !  Ook onze andere Tormans-Acrog dames reden een verdienstelijk EK met Cleo Kiekens 15de, Alma Johannson 20ste en Lore Sas op een 32ste stek spreken we van een geslaagd EK 2021! Proficiet dames!

#tormans #acrog #wearebalenbc

Don’t Stop Here

More To Explore

Junioren pakken zilver op het BK Ploegen tijdrijden

Op zondag 3juli stond in Montenaken het Belgisch Kampioenschap Ploegen tijdrijden op het programma, onze junioren verloren na 4km een belangrijke pion door een lekke band waardoor het moeilijk werd om op te boksen tegen het sterke blok van de winnaars. Proficiat Yarno Van Herck, Milan De Ceuster, Liam Van Bylen, Xander Verhagen, Gibbe Staes en

CX Superprestige Zolder

Onze Junioren kwamen gisteren in actie op de Telenet Superprestige te Heusden-Zolder. Peter Willekens nam ze in het vizier het resultaat kan je op onderstaande link bekijken CX Superprestige Zolder Thanks Peter!