Zoe Backstedt Europees kampioen veldrijden Dames Junioren!

Met de wereldtitel op de weg en nu de Europese trui in het veld heeft Zoë Backstedt haar prijzenkast weer wat aangevuld vandaag. Als topfavoriete bij de dames junioren liet ze iedereen al ter plekke in de eerste ronde. Onder meer  Xaydee Van Sinaey haakte haar wagonnetje aan in een grotere groep voor de 3e plek. Halfweg koers had Zoe al een comfortabele voorsprong van meer dan 30 seconden. Ondertussen was Xaydee Van Sinaey wel wat teruggezakt en zou uiteindelijk knap 4e eindigen in haar eerste EK TOP !  Ook onze andere Tormans-Acrog dames reden een verdienstelijk EK met Cleo Kiekens 15de, Alma Johannson 20ste en Lore Sas op een 32ste stek spreken we van een geslaagd EK 2021! Proficiet dames!

#tormans #acrog #wearebalenbc

Don’t Stop Here

More To Explore

Axel van den Broeck

Axel Van Den Broek keert al na één seizoen terug naar Acrog-Tormans

Axel Van Den Broek rijdt vanaf 1 januari terug voor Acrog-Tormans. Opvallend, want een jaar geleden verliet de talentvolle renner uit Ravels het team van voorzitter Jef Robert om zijn geluk te beproeven bij Bert Containers Pauwels Sauzen, het opleidingsteam van Jurgen Mettepenningen. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat dit zowel voor de renner als het

persmoment 2022

Persmoment veldritteam Acrog-Tormans

Vorige week donderdag was er weer een uniek en historisch moment voor onze club ACROG-TORMANS (balenbc) met de huldiging van onze veldritkampioenen van de afgelopen kampioenschappen (belgisch- en wereld).