Fotoreportage Tom Boonen door Wout Beel

Afgelopen week kon je via de introductie van enkele filmpjes kennismaken met onze nieuwe outfit voor het nieuwe seizoen, ondertussen waren ze ook al te spotten ergens ten velden.
Hieronder vind je de link terug van de fotoreportage met Tom Boonen gemaakt door huisfotograaf van Soudal Quick-Step Wout Beel. Veel kijkplezier
Fotoreportage New Kit 2023
Graag hadden we iedereen betrokken bij de realisatie van de foto’s/filmpjes bedankt!
Bedankt Tom Boonen, Wout Beel, Niels Bartholomeus, Johan Eyckmans, Tom Vandendijck en Peter Willekens voor de zeer geslaagde voorstelling!
#acrogtormans #soudalquickstep #theyoungwolves #wearebalenbc  🐺

Don’t Stop Here

More To Explore

Foto’s Retie – Schoonbroek U17 & U19

Afgelopen weekend stonden onze Acrog-Tormans Nieuwelingen en Junioren aan de start te Retie – Schoonbroek. Thibo Van Den Abeele pakte er de winst bij de U19 TOP Proficiat! Peter Willekens richtte zijn lens op de blauw gele garde je kan ze bekijken op onderstaande link: Nieuwelingen  Junioren Thanks Peter!

SANAS infoavond sportvoeding.

Vrijdagavond 02feb24 vond er in Mol een infoavond sportvoeding plaats voor de begeleiding en renners van onze club. Nathan Verboomen van de firma SANAS (nieuwe leverancier sportvoeding) en apotheker Koen Ruysschaert uit Mol maakten de aanwezigen wegwijs in het gebruik van sportvoeding voor, tijdens en na een wedstrijd of training. Ook op de stage in Calpe