Zita PEETERS Belgisch Kampioen!

Op een modderige zware Meulebeekse ondergrond heeft Zita Peeters het Belgische kampioenschap CX bij de dames U17 gewonnen!
Onder het goedkeurend oog van haar mentors Shana Maes, Elen Van Loy en Rob Peeters zette Zita de kers op de taart van een tot nu zeer geslaagde campagne in het veld.

Proficiat Zita sterk werk !!!

Don’t Stop Here

More To Explore

CX training Miniemen Retie

De allerjongste Acrog-Tormans telgen worden klaargestoomd voor het veldwerk op de wekelijkse trainingen, op onderstaande link ben je getuige van hun inzet in en rond de bossen van Retie. Miniemen CX Met dank aan Peter Willekens

Fotoreportage Nieuwelingen Zepperen

Fotoreportage door Peter Willekens van de wedstrijd te Zepperen met opnieuw een volledig Acrog-Tormans podium klik op de onderstaande link: U17 Zepperen  

Senna Remijn Nederlands Kampioen U19

In het Nederlandse Hoogeveen is Senna Remijn na een zeer spannende tweestrijd met Keije Solen (kampioen 2023) kampioen bij de U19 geworden, in de spurt wist Senna de overwinning en de Nederlandse nationale trui te veroveren. Mooie beloning na een sterke campange in het veld en meteen een ticket richting het WK in Tabor begin februari.