BK tijdrijden 2xGoud 1xZilver

Op maar vooral rond de Muur van Geraardsbergen werd de jeugd losgelaten voor hun Nationale kampioenschap tegen de klok.

Over het parcours gaan we het niet hebben want verre van ideaal getuige hiervan de vele valpartijen.

Voor Acrog-Tormans namen 23 renners de start.

Sander Willems klokte met 0:13:54,215 en een gemiddelde van 41,00 km/u de snelste tijd bij de U17 1ste jaars en daarmee Belgisch kampioen.

Jinze Joris ging met 0:13:50,793 en 41,17 km/u gemiddeld nog iets sneller en pakte voor de tweede maal op rij de driekleur bij de U17.

Na de huldiging mochten beide de felicitaties in ontvangst nemen van Remco Evenepoel.

Bij de junioren moest Jasper Schoofs tevreden zijn met het Zilver na een ongenaakbare Aldo Taullieu die dit jaar bijna alle tijdritten domineert.

Alle onze deelnemers gaven het beste van zichzelf op dit voor de jeugd twijfelachtig parcours.

 

Don’t Stop Here

More To Explore

Ploegvoorstelling U17

De ploegvoorstelling was niet het enige op het menu van de U17 afgelopen zaterdag, eerst werd er aan Café ’t Smetje in Mol gestart voor een groepstraining, na de douche en maaltijd kregen de renners toelichting over de stage in het Krokusverlof in het Spaanse Altea om daarna prestent te zijn op de ploegvoorstelling in de

Jasper Schoofs wint de Vuelta Al Besaya

De Vuelta Al Besaya zit erop, met 3 ritzeges en een vracht bekers en truien keren onze Jonge Wolven terug uit Spanje. Jasper Schoofs won de eerste rit en pakt de eindwinst ook de jongerentrui, de puntentrui en de trui beste buitenlander. Gibbe Staes die erg sterk voor de dag kwam in deze vuelta wint de

Senna Remijn Nederlands Kampioen U19

In het Nederlandse Hoogeveen is Senna Remijn na een zeer spannende tweestrijd met Keije Solen (kampioen 2023) kampioen bij de U19 geworden, in de spurt wist Senna de overwinning en de Nederlandse nationale trui te veroveren. Mooie beloning na een sterke campange in het veld en meteen een ticket richting het WK in Tabor begin februari.