G-Sporters op de Special Olympics 2023

Special Olympics 2023 in Mechelen.
Onder het motto deelnemen is belangrijker dan winnen namen Giovanni Van Herbergen en Marko De Leest dit weekend deel aan de Special Olympics.
Beide renners vonden het een spijtige zaak dat ze op deze spelen niet mochten fietsen in de kleuren van de club maar het weerhield hen er niet van om prachtige resultaten neer te zetten.
Vrijdag gaven ze het beste van zichzelf wat resulteerde in een zevende en vijfde plaats. Zaterdag was er weer wedstrijd en mocht Giovanni met de gouden medaille ­čąç huiswaarts keren.
Proficiat aan beide Acrog-Tormans G wolves ­čÉ║

DonÔÇÖt Stop Here

More To Explore

Foto’s Retie – Schoonbroek U17 & U19

Afgelopen weekend stonden onze Acrog-Tormans Nieuwelingen en Junioren aan de start te Retie – Schoonbroek. Thibo Van Den Abeele pakte er de winst bij de U19 TOP Proficiat! Peter Willekens richtte zijn lens op de blauw gele garde je kan ze bekijken op onderstaande link: Nieuwelingen┬á Junioren Thanks Peter!

persmoment 2022

Persmoment veldritteam Acrog-Tormans

Vorige week donderdag was er weer een uniek en historisch moment voor onze club ACROG-TORMANS (balenbc) met de huldiging van onze veldritkampioenen van de afgelopen kampioenschappen (belgisch- en wereld).