G-Sporters op de Special Olympics 2023

Special Olympics 2023 in Mechelen.
Onder het motto deelnemen is belangrijker dan winnen namen Giovanni Van Herbergen en Marko De Leest dit weekend deel aan de Special Olympics.
Beide renners vonden het een spijtige zaak dat ze op deze spelen niet mochten fietsen in de kleuren van de club maar het weerhield hen er niet van om prachtige resultaten neer te zetten.
Vrijdag gaven ze het beste van zichzelf wat resulteerde in een zevende en vijfde plaats. Zaterdag was er weer wedstrijd en mocht Giovanni met de gouden medaille 🥇 huiswaarts keren.
Proficiat aan beide Acrog-Tormans G wolves 🐺

Don’t Stop Here

More To Explore

Fotoreportage stage dames Érezée

Onze dames maakte ven het laatste weekend van het paasverlof gebruik om een stage in te lassen, er werd gekozen om in de omgeving van Érezée het zwaardere werk op te zoeken, de uitvalbasis was het prachtige (Top-)sport domein TAERU waar eerder dit seizoen ook al de U17 en U19 in de voorbereiding een stevige training

U17 Opnieuw Belgisch Kampioen in de Ploegentijdrit

In Montenaken hebben de U17 voor de derde maal op rij het BK Ploegen tijdrijden gewonnen. Acrog-Tormans U17 had 22 tellen minder nodig dan de eerstvolgende concurrent. Jinze Joris, Yasu Vervooort, Siebe Oliviers, Jérôme Raus, Yoram Knaepen en Kamiel Hannes waren de strijders van dienst! Proficiat jonge wolven! De U19 kwamen minder dan 4sec te kort

New Kit Day -2

NEW.KIT. DAY -2. #Acrog-TormansSoudalQuick-Step #TheYoungWolves #NewKit