G-Sporters op de Special Olympics 2023

Special Olympics 2023 in Mechelen.
Onder het motto deelnemen is belangrijker dan winnen namen Giovanni Van Herbergen en Marko De Leest dit weekend deel aan de Special Olympics.
Beide renners vonden het een spijtige zaak dat ze op deze spelen niet mochten fietsen in de kleuren van de club maar het weerhield hen er niet van om prachtige resultaten neer te zetten.
Vrijdag gaven ze het beste van zichzelf wat resulteerde in een zevende en vijfde plaats. Zaterdag was er weer wedstrijd en mocht Giovanni met de gouden medaille đŸ„‡ huiswaarts keren.
Proficiat aan beide Acrog-Tormans G wolves đŸș

Don’t Stop Here

More To Explore

U17 2de jaars Niels Driesen Belgisch Kampioen

Bij de tweedejaars nieuwelingen jongens was Niels Driesen de snelste na 9 ronden (+-73km). Victor Vaneeckhoutte en Liam Coninckx vervolledigden het podium. Proficiat Niels! #acrog #tormans #wearebalenbc

Junioren Mol-Ezaart In beeld

Peter Willekens maakte van de wedstrijd voor Junioren te Mol-Ezaart de volgend fotoreportage. Liam Van Bylen behaalde in Mol-Ezaart zijn 9de overwinning van het seizoen, proficiat Liam. Rune Vandendijck kwam en voor het laatst aan de start van een wedstrijd en kiest voor een opleiding bij Defensie aan de KMS Succes Rune. Mol-Ezaart Junioren Thanks Peter!