Startdag 2023 Miniemen & Aspiranten Acrog-Tormans

Nu al onze jeugdploegen op volle toeren draaien gaan ook onze allerjongsten miniemen en aspiranten van start voor een nieuw seizoen. Afgelopen zaterdag werd de aftrap gegeven plaats van afspraak was De Kaasboerin in MOL.

De startdag van Acrog-Tormans werd in beeld gebracht door Peter willekens op onderstaande link kan je de foto’s bekijken:

Startdag Miniemen & Aspiranten 2023

Veel succes allemaal!

Foto’s  Peter Willekens thanks!

Don’t Stop Here

More To Explore

Opnieuw Belgische titel voor Melanie Van Campfort

Dit weekend stond in Bouillon het Belgisch Kampioenschap CX Marathon op de kalender. Melanie Van Campfort ging als U23 renster samen van start met de elite dames. Na 90 kilometer wedstrijd en 2500 hoogtemeters kwam Melanie als eerste 🥇U23 over de finishlijn en mocht ze zich kronen tot Belgisch Kampioene CX marathon. Proficiat Melanie met je

PK Vlaams-Brabant U19

Onze junioren namen gisteren deel aan het provinciaal kampioenschap Vlaams Brabant in Hoeleden. Met Milan De Ceuster, Niel Meulemans en Thomas Veurinckx kwamen ze met een ijzersterk trio aan de start. De Acrog-Tormans Young Wolves 🐺 behaalden net geen podium en moesten zich tevreden stellen met mooie ereplaatsen. Proficiat jongens 💪💪💪 Foto’s Peter Willekens op de

Brons voor Sente Sentjens op het EK tijdrijden U19

In het Nederlandse Emmen op het Europees Kampioenschap heeft Sente Sentjens na een knappe tijdrit het Brons gepakt. Op een vlak maar winderig parkoers klokte Sente de 3de besttijd op slechts 2” van Zilver. Proficiat Sente knappe prestatie!