Voorzitter Jef Robert tekent zwaarste training van voorbereiding uit.

Het was niemand minder dan Voorzitter Jef Robert die zijn troepen (Nieuwelingen en Junioren van Acrog- Tormans) persoonlijk stond op te wachten op het prachtige (Top-)sport domein TAERU. Dit domein dat door de uiterste sympathieke Dirk Baelus onlangs werd gestart heeft alles in huis om het nieuwe ‘Font Romeu’ voor de duursporter te worden.

De Junioren starten omstreeks 9h30 en de Nieuwelingen startten enkele minuten later. Voorzitter Jef Robert stippelde een uitermate pittige rit uit over een ongekend parcours. De Nieuwelingen reden het rondje tweemaal en de Junioren genoten 3 keer van de knap lastige hellingen. Zo is de Col de Roche à Frêne een aanrader. ‘Dat is een serieuze helling’ sprak Jef. ‘Die kerels zullen snel hun extra jasje uitdoen, maar eenmaal boven heb je zicht over een prachtige vallei’.
Het weer was zacht voor de tijd van het jaar, het regende niet en af en toe zagen we al een streepje blauwe lucht. Ideaal fietsweer in februari. De atleten van Balen maakten er allen een goede training van een kijken nu reeds uit naar de volgende trainingen, de stage in Altea en de eerste wedstrijden die quasi voor de deur staan. Velen zijn nu al benieuwd hoe ‘The young wolves’ in hun nieuwe kleuren opnieuw voor niets minder dan de eerste plaatsen zullen koersen.

Check zeker www.taeru.be voor meer informatie of deze link.  📸 #550watt

#acrogtormans #soudalquickstep #theyoungwolves #wearebalenbc 🐺

Don’t Stop Here

More To Explore

Fotoreportage Peter Willekens Limburgse 3-Daagse U15

Afgelopen weekend maakten onze U15 hun opwachting in de Limburgse 3-Daagse U15. Peter Willekens ging gedurende deze 3-Daagse met de camera op pad en keerde terug met een prachtige reportage, hieronder vind je de link terug naar de fotopagina. Dag 1 Dag 2 deel1 Dag 2 deel2 Dag 3 Veel kijkplezier! Met dank aan Peter Willekens

Acrog – Tormans ambitieus voor nieuw seizoen 2022.

Na een uitermate succesvol seizoen verzamelde de troepen van Voorzitter Jef Robert in thuishaven Balen. Onder leiding van een gemotiveerde en ervaren groep van begeleiders werd aan de nieuwelingen en junioren seizoen 2021-2022 voorgesteld. Bij Tormans-Acrog kijken ze nu al reikhalzend uit naar de stage in Spanje, de eerste wedstrijd én eerste podium.

Ploegvoorstelling U15

Vandaag belichten we de Acrog-Tormans U15 dames en heren de huldiging medewerkers het wagenpark en in beeld het panelgesprek geleid door Merijn Castelijn met onze voorzitter Jef Robert, sponsor Jan Tormans, jeugdscout Soudal Quick-Step Johan Molly en Soudal Quick-Step ploegleider en tevens peter van ons team Wilfried Peeters. De beelden op onderstaande links: U15 dames U15