Voorzitter Jef Robert tekent zwaarste training van voorbereiding uit.

Het was niemand minder dan Voorzitter Jef Robert die zijn troepen (Nieuwelingen en Junioren van Acrog- Tormans) persoonlijk stond op te wachten op het prachtige (Top-)sport domein TAERU. Dit domein dat door de uiterste sympathieke Dirk Baelus onlangs werd gestart heeft alles in huis om het nieuwe ‘Font Romeu’ voor de duursporter te worden.

De Junioren starten omstreeks 9h30 en de Nieuwelingen startten enkele minuten later. Voorzitter Jef Robert stippelde een uitermate pittige rit uit over een ongekend parcours. De Nieuwelingen reden het rondje tweemaal en de Junioren genoten 3 keer van de knap lastige hellingen. Zo is de Col de Roche à Frêne een aanrader. ‘Dat is een serieuze helling’ sprak Jef. ‘Die kerels zullen snel hun extra jasje uitdoen, maar eenmaal boven heb je zicht over een prachtige vallei’.
Het weer was zacht voor de tijd van het jaar, het regende niet en af en toe zagen we al een streepje blauwe lucht. Ideaal fietsweer in februari. De atleten van Balen maakten er allen een goede training van een kijken nu reeds uit naar de volgende trainingen, de stage in Altea en de eerste wedstrijden die quasi voor de deur staan. Velen zijn nu al benieuwd hoe ‘The young wolves’ in hun nieuwe kleuren opnieuw voor niets minder dan de eerste plaatsen zullen koersen.

Check zeker www.taeru.be voor meer informatie of deze link.  📸 #550watt

#acrogtormans #soudalquickstep #theyoungwolves #wearebalenbc 🐺

Don’t Stop Here

More To Explore

New Kit Day -1

NEW. KIT. DAY -1. #Comingsoon #acrogtormans #soudalquickstep #TheYoungWolves #NewKit #wearebalenbc

Nationale CX Kampioenshappen 2024

WOW wat een weekend voor Acrog-Tormans met 2x goud, 4x zilver, 3x brons en 16 plaatsen in de top 10. Met deze prestaties mogen onze Acrog-Tormans Young Wolves van geslaagde Nationale CX Kampioenschappen spreken. Hieronder een opsomming van de resultaten van onze renners in binnen- en buitenland. Nederland Junioren heren: Senna Remijn  1°plaats Nederlands Kampioen U19

G-Sporters Openingsactiviteit 2024

Gisteren was het de eerste activiteit  2024 voor onze G-sporters en begeleiding. We starten met een stevig ontbijt om daarna boerderij  Breykenshoeve te Geel te verkennen. Eén leerrijke ervaring ! Met dank aan de Ezaartse Wielervrienden , ze schonken aan onze G-sporters een mooie geld cheque tijdens het afgelopen Belgisch kampioenschap en deze is nu zeer