Voorzitter Jef Robert tekent zwaarste training van voorbereiding uit.

Het was niemand minder dan Voorzitter Jef Robert die zijn troepen (Nieuwelingen en Junioren van Acrog- Tormans) persoonlijk stond op te wachten op het prachtige (Top-)sport domein TAERU. Dit domein dat door de uiterste sympathieke Dirk Baelus onlangs werd gestart heeft alles in huis om het nieuwe ‘Font Romeu’ voor de duursporter te worden.

De Junioren starten omstreeks 9h30 en de Nieuwelingen startten enkele minuten later. Voorzitter Jef Robert stippelde een uitermate pittige rit uit over een ongekend parcours. De Nieuwelingen reden het rondje tweemaal en de Junioren genoten 3 keer van de knap lastige hellingen. Zo is de Col de Roche à Frêne een aanrader. ‘Dat is een serieuze helling’ sprak Jef. ‘Die kerels zullen snel hun extra jasje uitdoen, maar eenmaal boven heb je zicht over een prachtige vallei’.
Het weer was zacht voor de tijd van het jaar, het regende niet en af en toe zagen we al een streepje blauwe lucht. Ideaal fietsweer in februari. De atleten van Balen maakten er allen een goede training van een kijken nu reeds uit naar de volgende trainingen, de stage in Altea en de eerste wedstrijden die quasi voor de deur staan. Velen zijn nu al benieuwd hoe ‘The young wolves’ in hun nieuwe kleuren opnieuw voor niets minder dan de eerste plaatsen zullen koersen.

Check zeker www.taeru.be voor meer informatie of deze link.  📸 #550watt

#acrogtormans #soudalquickstep #theyoungwolves #wearebalenbc 🐺

Don’t Stop Here

More To Explore

Foto’s Cx Herenthout U17

Afgelopen weekend doken heel wat Acrog-Tormans crossers het veld in te Herenthout samen met hen ook Peter Willekens met de camera in aanslag. Vandaag laten we de U17 op u los. Klik op onderstaande links: U17  Eerstejaars U17  Tweedejaars Foto’s  Peter Willekens thanks!