Opnieuw Belgische titel voor Melanie Van Campfort

Dit weekend stond in Bouillon het Belgisch Kampioenschap CX Marathon op de kalender. Melanie Van Campfort ging als U23 renster samen van start met de elite dames. Na 90 kilometer wedstrijd en 2500 hoogtemeters kwam Melanie als eerste 🥇U23 over de finishlijn en mocht ze zich kronen tot Belgisch Kampioene CX marathon.
Proficiat Melanie met je Belgische titel. 💪💪💪

Don’t Stop Here

More To Explore

Yoram Knaepen primus in MOL-SLUIS U17 foto’s Peter Willekens

Afgelopen zondag stond er in Mol-Sluis (een thuiswedstrijd voor ons team) de grote Prijs Wilfried Peeters op het programma, in de afwachtingswedstrijd voor U17 kwam een sterk blok Acrog-Tormans jongens aan de start, met 17 van de 103 starters waren The Young Wolves goed vertegenwoordigd. Onze wolven toonde zich zeer bedrijvig,  Yoram Knaepen spurtte naar de

Podium voor Erazem Valjavec in Kuurne

In zijn eerste wedstrijd in onze Acrog-Tormans kleuren eindigde Erazem Valjavec knap op de 3de plaats in de seizoen opener Kuurne-Brussel-Kuurne U19. Erazem was mee met de beslissende ontsnapping van 7 renners die gevormd werd in de heuvelzone en stand hield en voor de winst mocht sprinten met het gekende resultaat. Joeri Schraper kwam ten val