Traditionele Paasstage Miniemen & Aspiranten 2023

Afgelopen Paasweekend vond de traditionele stage van onze miniemen en aspiranten plaats, vanuit
de uitvalbasis jeugdherberg het Boswachtershuis te Westerlo. Zowat alle aspecten van het wielrennen kwamen aan bod van fietsen, behendigheid, maken van een zegegebaar naar bandjes vervangen en fietsonderhoud tot en met het bespelen van de persfotograaf langs de weg. Ze zijn er klaar voor om te schitteren in de komende wedstrijden.
Peter Willekens was met zijn toestel hiervan getuige en bezorgde ons deze fotoreportage bekijk ze op onderstaande links:
Paasstage Miniemen
Paasstage Aspiranten
Paasstage dag 3

Bedankt aan alle vrijwilligers voor het welslagen van deze Paasstage!

Don’t Stop Here

More To Explore

Zoe Backstedt Wereldkampioen Dames Junioren!

In Leuven heeft Zoe Backstedt de regenboogtrui bij de dames junioren veroverd. Zoe was samen met een Amerikaanse concurrente wegereden en probeerde enkele malen om haar medevluchter af te schudden maar deze gaf geen krimp zodat het in een spurt met twee zou beslecht worden. Zoe pakte het slim aan en versloeg haar concurrent in een

Foto’s Dames CX Herenthout

Afgelopen weekend gingen heel wat Acrog-Tormans crossers het veld in te Herenthout samen met hen ook Peter Willekens met de camera in aanslag. Vandaag onze dames die het gans podium in beslag namen sterk werk dames! Klik op onderstaande links: Dames All Categories Foto’s Peter Willekens thanks!