Aless DE BOCK Belgische Kampioen op de piste

Op de Sport Vlaanderen Heusden-Zolder Velodroom Limburg heeft Aless De Bock de Belgische titel in de puntenkoers op zijn naam geschreven. Aless pakte de winst door net voor de finish een winstronde en de nationale driekleur te veroveren.

Proficiat Aless mooi seizoen begin!

Don’t Stop Here

More To Explore

Fotoreportage Nieuwelingen Zepperen

Fotoreportage door Peter Willekens van de wedstrijd te Zepperen met opnieuw een volledig Acrog-Tormans podium klik op de onderstaande link: U17 Zepperen

Seppe Sprangers Belgisch Kampioen CX

In Lokeren op een loodzware omloop in het Park ter Beuken heeft Seppe Sprangers zich tot de nieuwe Belgische Kampioen cyclocross gekroond bij de 1ste jaar Nieuwelingen. Seppe pakte eerder dit cross seizoen ook al de provinciale titel Proficiat Seppe de kers op de taart voor een nu al geslaagde veld campagne! #acrogtormans #soudalquickstep #theyoungwolves #wearebalenbc

Winst voor Niel Meulemans in Budingen Foto’s by Peter Willekens

Er stonden 133 renners aan de start in Budingen-Leenhaag waarvan er 64 zouden strijden voor de zege. Niel Meulemans haalde zijn snelle benen boven en won de peloton spurt overtuigend, meteen zijn eerste seizoenzege. Peter Willekens bracht The Young Wolves van Acrog-Tormans in beeld op onderstaande link kan je ze bekijken: Junioren Bundingen-Leenhaag Proficiat Niel! Thanks