Miniemen en aspiranten op paasstage

Traditioneel trokken onze miniemen en aspiranten in het paasweekend naar het boswachtershuis in Westerlo voor hun stage.
Een weekend vol verrassingen voor deze Young Wolves 🐺 waar ze over kasseiën bolderden, behendigheidsparcours aflegden, op de piste mochten rijden, een band leerden vervangen, een fiets leerde poetsen, de aspiranten getrakteerd werden op een dropping en tijdens één van de ritten waar men in groep leert rijden de paashaas mochten ontmoeten. Een supertof weekend voor deze jongens en meisjes waar de vriendschapsbanden nog hechter werden.
Begeleider Peter Bylois was ook fotograaf van dienst en zette volgende fotoreportage op flickr: https://www.flickr.com/photos/200096253@N04/albums/72177720315951712/

Don’t Stop Here

More To Explore

Junioren pakken zilver op het BK Ploegen tijdrijden

Op zondag 3juli stond in Montenaken het Belgisch Kampioenschap Ploegen tijdrijden op het programma, onze junioren verloren na 4km een belangrijke pion door een lekke band waardoor het moeilijk werd om op te boksen tegen het sterke blok van de winnaars. Proficiat Yarno Van Herck, Milan De Ceuster, Liam Van Bylen, Xander Verhagen, Gibbe Staes en

Senna Remijn Nederlands Kampioen U19

In het Nederlandse Hoogeveen is Senna Remijn na een zeer spannende tweestrijd met Keije Solen (kampioen 2023) kampioen bij de U19 geworden, in de spurt wist Senna de overwinning en de Nederlandse nationale trui te veroveren. Mooie beloning na een sterke campange in het veld en meteen een ticket richting het WK in Tabor begin februari.

Brons voor Xaydee Van Sinaey op het EK CX

Knap resultaat van Xaydee Van Sinaey op haar allereerste Europees Kampioenschap CX te Namen. Xaydee liet in deze loodzware wedstrijd op en rond de citadel van Namen een ijzersterke indruk na wat haar een knappe 3de plaats en de Bronzen medaille opleverde! Loon naar werken Proficiat Xaydee!