3 maal goud, 1 maal zilver en 4 maal brons op de Provinciale Kampioenschappen tijdrijden

In Malle werd er gestreden om de Provinciale titel tijdrijden van Antwerpen. Bij de U17 eerstejaars wist Alexander Bastiaens de titel op zijn naam te schrijven. Bij de U17 tweedejaars nam Jinze Joris de provinciale trui voor de derde keer op rij mee naar huis terwijl Tibe Grijp in deze categorie de derde beste tijd neerzette. Bij de U23 vrouwen mocht Kaat Janssens de bronzen medaille rond haar schouders hangen. Wout Bosmans bij de junioren realiseerde ook de derde beste tijd op luttele seconden van de overwinnaar.

In Ruddervoorde West-Vlaanderen was het Kyano Cottignies die de beste tijd klokte en zich voor de tweede keer op rij mocht kronen tot Provinciaal kampioen bij de U17 tweedejaars.

In Herzele Oost-Vlaanderen wisten Sander Willems en Tristan Depoorter de tweede en derde beste tijd neer te zetten bij de U17 eerstejaars. Bij de Dames nieuwelingen klokte Esra Heyse de 5de tijd, Esra had nog zware benen van de klimstage bij Belgian Cycling de dag voordien, ook Jul Hélin had nog niet terug de frisse benen na de Ster van  Zuid-Limburg en klokte af als 14de.

Don’t Stop Here

More To Explore

Foto’s Retie – Schoonbroek U17 & U19

Afgelopen weekend stonden onze Acrog-Tormans Nieuwelingen en Junioren aan de start te Retie – Schoonbroek. Thibo Van Den Abeele pakte er de winst bij de U19 TOP Proficiat! Peter Willekens richtte zijn lens op de blauw gele garde je kan ze bekijken op onderstaande link: Nieuwelingen  Junioren Thanks Peter!

SANAS nieuwe voedingspartner in 2024

Acrog-Tormans gaat vanaf 2024 een samenwerking aan met SANAS, een Belgische producent van sportvoeding. Hierdoor zullen de renners zowel voor, tijdens als na hun wedstrijd & training beroep kunnen doen op producten van de hoogste kwaliteit! Welkom Sanas! www.sanas.be