Miniemen en aspiranten op paasstage

Traditioneel trokken onze miniemen en aspiranten in het paasweekend naar het boswachtershuis in Westerlo voor hun stage.
Een weekend vol verrassingen voor deze Young Wolves 🐺 waar ze over kasseiën bolderden, behendigheidsparcours aflegden, op de piste mochten rijden, een band leerden vervangen, een fiets leerde poetsen, de aspiranten getrakteerd werden op een dropping en tijdens één van de ritten waar men in groep leert rijden de paashaas mochten ontmoeten. Een supertof weekend voor deze jongens en meisjes waar de vriendschapsbanden nog hechter werden.
Begeleider Peter Bylois was ook fotograaf van dienst en zette volgende fotoreportage op flickr: https://www.flickr.com/photos/200096253@N04/albums/72177720315951712/

Don’t Stop Here

More To Explore

U17 Opnieuw Belgisch Kampioen in de Ploegentijdrit

In Montenaken hebben de U17 voor de derde maal op rij het BK Ploegen tijdrijden gewonnen. Acrog-Tormans U17 had 22 tellen minder nodig dan de eerstvolgende concurrent. Jinze Joris, Yasu Vervooort, Siebe Oliviers, Jérôme Raus, Yoram Knaepen en Kamiel Hannes waren de strijders van dienst! Proficiat jonge wolven! De U19 kwamen minder dan 4sec te kort

Senna Remijn Nederlands Kampioen U19

In het Nederlandse Hoogeveen is Senna Remijn na een zeer spannende tweestrijd met Keije Solen (kampioen 2023) kampioen bij de U19 geworden, in de spurt wist Senna de overwinning en de Nederlandse nationale trui te veroveren. Mooie beloning na een sterke campange in het veld en meteen een ticket richting het WK in Tabor begin februari.