Jasper Schoofs wint de Vuelta Al Besaya

De Vuelta Al Besaya zit erop, met 3 ritzeges en een vracht bekers en truien keren onze Jonge Wolven terug uit Spanje. Jasper Schoofs won de eerste rit en pakt de eindwinst ook de jongerentrui, de puntentrui en de trui beste buitenlander. Gibbe Staes die erg sterk voor de dag kwam in deze vuelta wint de koninginnenrit, een rit die gewonnen werd na een ware demonstratie samen met Jasper, Gibbe wint ook het bergklassement. Acrog-Tormans won de ploegentijdrit en met 8min voorsprong ook het algemeen ploegklassement!  Met Jasper Schoofs op 1ste, Gibbe Staes 2de en Aless De Bock  3de plaats een volledig Acrog-Tormans eindpodium! Deze resultaten waren niet mogelijk zonder het werk van de ganse wolvenroedel die we naar Spanje hadden gestuurd ZEER knap teamwerk gezien van Axel Van Den Broek, Sente Sentjens, Jens De Keersmaeker, Aless De Bock, Gibbe Staes en Jasper Schoofs.
Proficiat aan het ganse team!

Don’t Stop Here

More To Explore

Startdag 2023 Miniemen & Aspiranten Acrog-Tormans

Nu al onze jeugdploegen op volle toeren draaien gaan ook onze allerjongsten miniemen en aspiranten van start voor een nieuw seizoen. Afgelopen zaterdag werd de aftrap gegeven plaats van afspraak was De Kaasboerin in MOL. De startdag van Acrog-Tormans werd in beeld gebracht door Peter willekens op onderstaande link kan je de foto’s bekijken: Startdag Miniemen

Aless DE BOCK Belgische Kampioen op de piste

Op de Sport Vlaanderen Heusden-Zolder Velodroom Limburg heeft Aless De Bock de Belgische titel in de puntenkoers op zijn naam geschreven. Aless pakte de winst door net voor de finish een winstronde en de nationale driekleur te veroveren. Proficiat Aless mooi seizoen begin!