BK tijdrijden 2xGoud 1xZilver

Op maar vooral rond de Muur van Geraardsbergen werd de jeugd losgelaten voor hun Nationale kampioenschap tegen de klok.

Over het parcours gaan we het niet hebben want verre van ideaal getuige hiervan de vele valpartijen.

Voor Acrog-Tormans namen 23 renners de start.

Sander Willems klokte met 0:13:54,215 en een gemiddelde van 41,00 km/u de snelste tijd bij de U17 1ste jaars en daarmee Belgisch kampioen.

Jinze Joris ging met 0:13:50,793 en 41,17 km/u gemiddeld nog iets sneller en pakte voor de tweede maal op rij de driekleur bij de U17.

Na de huldiging mochten beide de felicitaties in ontvangst nemen van Remco Evenepoel.

Bij de junioren moest Jasper Schoofs tevreden zijn met het Zilver na een ongenaakbare Aldo Taullieu die dit jaar bijna alle tijdritten domineert.

Alle onze deelnemers gaven het beste van zichzelf op dit voor de jeugd twijfelachtig parcours.

 

Don’t Stop Here

More To Explore

Ploegvoorstelling U19

Tot slot van de reeks ploegvoorstellingen de U19, ook dit seizoen zullen onze junioren weer een zeer variabel nationaal en internationaal programma krijgen voorgeschoteld. Afgelopen zaterdag liep hun dagindeling over hetzelfde pad als onze U17 en werden ze s ’avonds in de Kaasboerin in één adem met de U23 en Elite voorgesteld! Wij wensen alle onze

BK G-Sporters in Mol

Onze G-sporters mochten zaterdag 18juni22 aantreden voor hun BK in Mol. Al onze renners hebben ondanks de zeer warme omstandigheden zeer mooie resultaten neergezet met als kers op de taart de Zilveren Medaille🥈van Marijn Giovanni! Top 👏👏👏 Proficiat aan alle deelnemers STERK 💪💪💪 Hieronder de link met foto’s BK MOL G-Sport Met dank aan Peter Willekens!