PK Tijdrijden Oostmalle Antwerpen

Donderdag 13 april 23 werden op het vliegveld van Oostmalle het provinciaal kampioenschap van de provincie Antwerpen gehouden;
Heel wat Acrog-Tormans renners deden een gooi naar de provinciale titel in de verschillende categorieën.

Meisjes U13: 🥈Marthe Hannes
Knappe prestaties op deze winderige donderdag.
Proficiat aan alle🐺  Acrog-Tormans deelnemers!

🐺#acrogtormans #soudalquikstep #theyoungwolves #wearebalenbc 🐺

Don’t Stop Here

More To Explore

G-Sporters Openingsactiviteit 2024

Gisteren was het de eerste activiteit  2024 voor onze G-sporters en begeleiding. We starten met een stevig ontbijt om daarna boerderij  Breykenshoeve te Geel te verkennen. Eén leerrijke ervaring ! Met dank aan de Ezaartse Wielervrienden , ze schonken aan onze G-sporters een mooie geld cheque tijdens het afgelopen Belgisch kampioenschap en deze is nu zeer

BK Tijdrijden Jeugd 2023

Maandag 01 mei 2023 werden in Waregem de Belgische Kampioenschappen tijdrijden betwist. De Acrog-Tormans Young Wolves namen in verschillende categoriën deel aan dit kampioenschap met menig podium- en ereplaatsen tot resultaat. U15 (14 jaar):  🥈Bastiaens Alexander 2° plaats U17 (1°jaars):  🥇Joris Jinze 1° plaats U17 (1°jaars):  🥈 Yasu Vervoort 2° plaats U17 (2° jaars): 🥈 Yoram

Donderdag 13 april 23 werden op het vliegveld van Oostmalle het provinciaal kampioenschap van de provincie Antwerpen gehouden; Heel wat Acrog-Tormans renners deden een gooi naar de provinciale titel in de verschillende categorieën. In bijna elke reeks mocht er iemand mee op het podium: Junioren: 🥇Jasper Schoofs 🥈Gibbe Staes Junioren dames: 🥉Kaat Janssen Nieuwelingen 1ste jaars: